GRILLKURS & GRILLBUFFÉ

Lördagen 12 maj får Alboga Gamla skola besök av proffsgrillare som kommer att hålla en heldags GRILLKURS. Den mat som lagas under dagen kommer sedan serveras i en härlig stor GRILLBUFFÉ på kvällen.

Våra proffsiga kursledare är

 

 

 

JOHNNIE LIPPENS

är utbildad köksmästare, konditor och livsmedelsingenjör. Han ingick i kocklandslaget på mitten av 1990-talet och har

tävlat individuellt i BBQ och Grill sedan 2013. Han Ingår i TEAM FIR-E sedan 2015.

På VM 2015 vann teamet Homeland country style. Samma år vann de SM och NM. 2016 respektive 2017 vann TEAM FIR-E SM i kyckling.De kom 2a i två kategorier på EM i BBQ och Grill 2016.

 

 

 

MICHAEL "ZIGGE" SIGURDSON

2013 vann Zigge Aftonbladets stora grilltävling med sin Gourmetburgare. Sedan 2014 driver han ZIGGES BBQ som har specialiserat sig på att göra kryddblandningar samt att grilla och laga mat på event. Hans kryddblandningar används sedan 2015 inom Grill VM, EM, NM och SM. Zigges kryddblandningar har flera toppplaceringar.

 

Kryddblandningarna som tillverkas för hand efter egna recept är helt fria från tillsatser. Alla är gluten- och laktosfria. De flesta är dessutom sockerfria.

 

 

GRILLBUFFÉN serveras kl 18 i Alboga Gamla skola.

För dig som inte varit med på kursen kostar buffén 400 kr. Då serveras flera olika sorters kött och fisk som tillagats under dagen, samt diverse tillbehör.

I priset ingår lättöl och vatten. Annan dryck finns till försäljning.

 

Heldags GRILLKURS med teori och praktik, samt lunch och grillbuffé på kvällen

kostar 450 kr. Begränsat antal platser!

 

Anmälan till kurs respektive grillbuffé senast söndag 29 april till info@albogabo.se Anmälan är bindande. För mer information och anmälan kan du också höra av dig till Kjell Törnqvist på telefon 070-538 6333

 

LÖRDAG 12 MAJ 2018

GRILLKURS & GRILLBUFFÉ

© Copyright. All Rights Reserved.